Making open sandwiches
Prostě jsme v Anglickém klubu dělali obložené chlebíčky. Je to náš další rituál, při kterém jsme se nejen výborně bavili a najedli, ale především jsme se naučili řadu slov a slovních spojení:
Vrámci procvičení se k rituálu Making Open Sandwiches jistě ještě několikrát vrátíme!


Making open sandwiches | Method: |
What do we need? | At first – wash your hands! |
Let´s get started. | Take the chopping board. |
French bread. | Take the knife. |
Butter. | Be very careful. |
Boiled eggs. | Cut the French bread. |
Cheese, | Spread the butter on the bread. |
Salami. | Peel the eggs. |
Ham. | Slice the eggs. |
Pickles. | Lay the ham and salami on the bread. |
Equipment: | Add the slice of egg. |
Knife. | Slice the pickles. |
Chopping board. | Lay one slice of pickles on the bread. |
Plate. | Grate the cheese. |
Sprinkle the cheese the top of the bread. | |
Serve the open sandwiches on a plate. | |
Enjoy your meal. |